loader image

Bruiloften

Wij streven naar perfectie en altijd naar een zorgeloze belevenis voor u en uw gasten. The Butler & Co beschikt over alle benodigde faciliteiten om uw feest of partij tot een succes te maken. Wij helpen u graag bij het organiseren en uitvoeren van uw bruiloft, verlovingsfeest of verjaardag. Bent u opzoek naar een cateraar die net zoals u streeft naar perfectie? Lees hieronder meer over onze diensten.

U kunt een uiterst professionele en uitzonderlijk kosteneffectieve cateringservice verwachten die precies is afgestemd op uw bruiloft, verloving of andere luxe bijeenkomst. Onze vriendelijke medewerkers nemen u graag mee in het organiseren van uw feest tot het eindconcept. Wij willen graag uw wensen laten uitkomen door samen met u, uw bruiloft te organiseren en vorm te geven.

Culinair huwelijk

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden voor jullie zelf en voor jullie familie en vrienden! Wat jullie ook wensen, een bruiloft blijft iets heel persoonlijks. Zo ook bij The Butler & Co.

Mogelijkheden catering huwelijk

Wij staan garant voor een persoonlijke benadering. Ook catering is iets heel persoonlijks. Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om al jullie wensen door te nemen en op papier te zetten.

En dan de culinaire invulling: welke hapjes willen jullie geserveerd hebben tijdens de receptie? En het diner? Toch ook weer een hoogtepunt op deze zo drukke dag. Iedereen zittend aan tafels en dan een heerlijk buffet of juist een 4- of 5 gangen menu? De lekkere culinaire gerechten staan garant voor een heerlijk diner.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
blur-catering-chairs-1395966
blur-breakfast-catering-306059
Bruiloften